Beräkna månadslön till årslön, timlön osv – kalkylator

Här erbjuder vi vår kalkylator som räknar om din månadslön till årslön, timlön, minutlön och sekundlön. Kalkylatorn baseras på 160 timmars arbetsmånad, dvs 40 timmars arbetsvecka. Detta varierar såklart men 40 timmars arbetsvecka är det absolut vanligaste. Vår kalkylator är lite förenklad. Om du behöver exakta beräkningar som är individuella rekommenderar vi att du räknar själv.

Försäkra din inkomst

Hos Unionen.se kan du försäkra din inkomst för att slippa obehagliga överraskningar om du blir av med jobbet eller liknande. Unionen funkar oavsett om du är vanlig anställd, student, chef eller egenföretagare.
Kika in vad Unionen.se kan göra för dig.

Vi har även en mycket bra kalkylator här på Ekonomifokus som hjälper dig att räkna ut din lön efter skatt. Den visar även alla de olika skatter och avgifter som du betalar.

Snittlönen i Sverige

I Sverige 2017 är snittlönen 33 700 kr. Statistiken visar tydligt att det lönar sig att studera på högskola eller universitet.

Eden Hazard som värvades av fotbollsklubben Real Madrid tjänar ca 39 pund varje minut, dygnet runt. Eller 1,7 miljoner pund per månad. Det är ca 20 miljoner svenska kronor per månad.