2017-03-05 – Öka på positionen i Sensys Gatso

Sensys
Foto: Sensys Gatso Group AB

Rapporten kom in utan några större avvikelser från konsensus. Jag hade hoppats på en bättre rapport men jag blir väldigt glad över att se marknadens reaktion på rapporten.
Aktien är hårt pressad och denna rekation tycker jag ser ut som startskottet på en lite mer positiv utveckling fram till nästa rapport.

Sensys Gatso

Om man kikar på dagen då rapporten kom så var marknaden först besviken på att rapporten inte var mer positiv. Aktien öppnade under den gamla trendbotten (röda linjen) men direkt så fanns det köpare vid linjen som handlade upp aktien som sedan stängde över linjen igen.
Sedan dess har aktien dansat på linjen och varje försök att bryta linjen har snabbt handlats upp igen av hungriga köpare.

Som jag skrev i den förra rekomendationen så tror jag att den röda linjen håller och det verkar inte som att denna rapport var dålig nog för att bryta linjen.
Köprekomendationen var först vid 1,34 kr per aktie och nu kommer jag att öka på positionen med 50% av den tidigare investeringen.
Det innbär att om man jag vid första tillfälet köpte för 100.000kr så köper jag här för 50.000kr ytterligare på nivån 1,28 kr per aktie.

Mitt nya inköpspris blir då 1,32 kr per aktie för denna rekomendation.

ÖVERSIKT
Potential
Risk
Rek. storlek på position
Före detta fastighetsmäklare med mångårig erfarenhet av yrket och branschen. Besitter även djupgående kunskaper inom börs, aktier och investeringar.

Ställ en fråga

Please enter your comment!
Please enter your name here