Byggmax.se – info och omdöme

Byggmax omdöme

Idag behöver ingen åka till bygghandeln och gå omkring och leta bara för att inse att det material som eftersöks inte finns på plats. Byggmax.se som är ett märke vi skandinaver känner till väl sedan tidigare har revolutionerat hur vi handlar byggvaror. Med en välsorterad webbutik kan du snabbt ta reda på om de har det som du söker efter!

Kort om Byggmax

Idag ingår Byggmax i Byggmax Group som även innefattar Buildor och Skånska Byggvaror. Byggmax Group omsatte 5,3 miljarder år 2017 och har en mycket stark marknadsposition på gör-det-själv-marknaden i hela Norden. Arbetet med utveckling av fysiska butiker och e-handel fortsätter med målet om att bli ännu bättre på att erbjuda ett fullgott sortiment såväl som service omkring produkterna.

De är med genom hela processen

Sedan starten 1993 har Byggmax.se lyckats öppna väldigt många butiker i Sverige, Norge och Finland. Trots att denna bygghandlare erbjuder ett komplett stöd online med byggvaror som du kan beställa hem fortsätter de att expandera med nya butiker. I april 2020 slog portarna upp i den nya Nässjö-butiken och det kan tänkas att det bara kommer att bli fler eftersom intresset är stort.

Byggmax har nämligen ett koncept som både hemma-fixare och professionella hantverkare tycker om. De lyckas kombinera god kvalitet med låga priser. Lägg till detta ett stort och väl varierat sortiment och det blir tydligt varför så många väljer att köpa dina byggvaror från Byggmax.

Men det handlar om mer än ett stort sortiment och rimliga priser. Byggmax erbjuder också ett stöd som underlättar hela processen oavsett om du själv vill renovera altanen eller om du vill få professionell hjälp och är osäker på var du ska börja.

Allt till hemmet

I Byggmax sortiment finner du allt för hemmet. Det spelar ingen roll om du ska måla eller behöver nya leksaker till trädgården, du kommer att finna fina alternativ hos denna bygghandlare.

Du kan bland annat köpa:

  • Målarfärg
  • Verktyg
  • Isolering
  • Virke
  • Allt för gjutning av grund
  • Sten
  • Belysning
  • Vitvaror

På Byggmax hemsida är det enkelt att leta upp det du söker efter och se närmre på de produkter som erbjuds. Hemsidan är väl planerad och gör det enkelt att hitta rätt byggmaterial och andra produkter för hem och trädgård.

Hantverkartjänster

När du handlar från Byggmax.se kan du också få hjälp med installation utan att det kostar skjortan eller innebär lång väntetid. Om du köper golv kan du lägga till golvläggning av professionella hantverkare. Det är helt upp till dig om du vill installera själv eller helst får hjälpen av ett proffs. Då det krävs fackman för installation får du också stödet direkt via bygghandeln.

Tydliga priser

Vi har nämnt att Byggmax erbjuder låga priser och det är givetvis en stor fördel. Utöver rimliga priser för god kvalitet får du tydliga priser. Det betyder att du alltid ser tydligt vad en vara kostar och vad som tillkommer om du till exempel behöver hjälp med installation.

Snabba och smidiga leveranser

Du kan alltid ta en titt på hemsidan och sedan köra till ett Byggmax byggvaruhus nära dig för att handla och köra hem varorna. Många väljer dock att beställa direkt online. Då kan du få det du köper inom 1–3 dagar. Du slipper fundera på hur du ska transportera sakerna och de kommer till den adress som du anger.

Smart byggplanerare

Byggmax byggplanerare. Här kan du visuellt se hur ditt hem kan se ut när du är färdig med renoveringen.

Byggmax.se finns det som kallas för Byggplaneraren. Den kan du använda för att bygga upp virtuella miljöer och på ett grafisk sätt planera ditt renoveringsprojekt. Du får en 3D-bild som visar dig hur utrymmet du bygger upp och möblerar kommer att se ut. Det här gör det lättare att planera ett renoveringsprojekt som ger ett lyckat resultat.

Guider för dina byggprojekt

För dig som tycker om att göra saker själv men som kanske behöver lite hjälp med att göra de på rätt sätt finns det mycket att hämta från Byggmax guider. De har skapat videos och artiklar som går igenom steg för steg hur olika byggprojekt ska genomföras. Med videos blir det lättare för dig att till exempel kunna lägga golv själv om du vill det.

God support ger lättare handel

Du kan känna dig trygg och säker då du köper från Byggmax.se och i deras lokala svenska butiker. Betalningar online sker med kort, faktura, direktbetalning eller med ditt Byggmaxkonto. Byggmax har Trygg e-handel certifikat. Deras hjälpsamma support finns via telefon hela veckan lång och du kan skicka mejl med frågor. Svaren kommer för det mesta snabbt.

Före detta fastighetsmäklare med mångårig erfarenhet av yrket och branschen. Besitter även djupgående kunskaper inom börs, aktier och investeringar.

Ställ en fråga

Please enter your comment!
Please enter your name here