Compricer

Compricer

Det finns en hel del att spara på att jämföra priser. Det är du säkert väl medveten om. Men vem har tid att plocka fram en massa information om lån, försäkringar, el och annat för att hitta det bästa erbjudandet? Med Compricers jämförande tjänst online spar man sin tid och förhoppningsvis också en hel del pengar.

Vilka är Compricer?

Compricer är en tjänst som har funnits på den svenska marknaden sedan 2005 och den ägs sedan 2013 av Schibsted. Den norska mediekoncernen är också ägare av Blocket, Aftonbladet och Svenska Dagbladet.
Compricer hjälper svenskar att spara pengar genom jämförelser av lån, försäkringar och mer. Enligt Compricer själva är de Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi.
Idag kan Compricer jämföra erbjudanden från över 350 olika företag. Deras kartotek av bolag inkluderar allt från nykomlingar till etablerade banker och försäkringsbolag. Men det finns förstås företag som inte är med i Compricers utbud och det har flera skäl.
På grund av att en del kreditgivare inte vill delta i den här typen av jämförande tjänst så är det några som inte är med. Dessutom kan mindre lånföretag ha svårt att hantera den mängd ansökningar som kommer varje dag från Compricers portal.
Att så många väljer att jämföra med Compricer är en styrka och till din fördel. Det är ju detta som leder till att så pass många banker ändå vill vara med. Med hundratals alternativ blir det lättare att hitta de allra bästa erbjudandena för vitt skilda behov.

Compricer privatlån

Lånevillkor

Lånebelopp: 5 000 – 600 000 kr
Ränta: 2,95 – 29,90 %
Effektiv ränta: 2,99 – 34,36 %
Löptid: 1 – 20 år
Ålderskrav: 18 år
Inkomstkrav: 110 000 kr/år
Uppläggningsavgift: 0 kr
Antal långivare: 30 st

Betyg på Trustpilot: 9,2 av 10

Du kan hos Compricer få lånerbjudande från upp till 30 olika banker och långivare med endast en kreditupplysning. Du hittar alla lånejämförelsesajter på vår undersida om privatlån.


Anslutna banker privatlån Swedbank, Bank norwegian, Avida finans, Svea, ICA banken, Sevenday bank, Marginalen bank, Forex bank, Resurs bank, Coop, Konsumentkredit, Lendify, Nordax bank, Credento, Bigbank, Goodcash

Så fungerar Compricers jämförande tjänst

När du surfar in på Compricers hemsida får du genast tillgång till flera olika kategorier där du kan jämföra priser på tjänster.

När det handlar om lån kan man bland annat jämföra:

  • Bolån
  • Privatlån
  • Kreditkort
  • Billån

Compricer ger dig en hel del verktyg att använda för att få ett bättre lån. De kan till exempel hjälpa dig med att omförhandla ett existerande lån, att låna till en ny bostad, eller att få till ett lånelöfte.

Det här är mycket viktiga bitar av vägen till ett riktigt bra lån. På hemsidan finns det ett formulär som du kan fylla i. Steg för steg benar Compricer ut dina möjligheter och så kan de ge dig förslag på lån som kommer att vara bra och vettiga val för dig.

Du kan även jämföra kostnader för:

  • Försäkringar
  • El
  • Sparande

Compricer har olika delar på sin hemsida beroende på vad du vill jämföra.

Lån:
Privatån: Compricer.se/privatlan
Bolån: Compricer.se/bolan
Försäkringar:
Bilförsäkring: Compricer.se/bil
Hemförsäkring: Compricer.se/hemforsakring
El:
El avtal: Compricer.se/el

Enkelt att jämföra lån direkt online

Du kan ansöka om ett lån direkt på Compricers hemsida. Det här kräver inte mer än att du fyller i deras formulär. När du har skickat in din information kommer du att bli kontaktad av en av Compricers handläggare.

Det är Compricer som kommer att diskutera ditt möjliga lån med de banker som de samarbetar med. Det är bland annat Hypoteket, Danske Bank, Nordea, Landshypotek och MittBolån. Du får löpande information av din handläggare som kommer att hjälpa dig hela vägen i mål.

När det bästa lånet har lokaliserats kommer banken som erbjuder dig att skicka lånehandlingarna hem till dig. Svårare än så är det inte. Processen innebär att du får bästa lånet för dig och att det hela går mycket snabbt. Du slipper en massa möten på olika banker.

Kostnader för att jämföra lån

Det är inte du som söker det bästa lånet som får betala för Compricers tjänst. För dig är det gratis att använda sajten och lägga in din ansökan för att få kontakt med en handläggare. Det är istället kreditgivarna som får betala Compricer för att få vara med och erbjuda dig lån.

Hur säkert är det?

Compricer är noga med din säkerhet. De använder till exempel BankID för att bekräfta att du är du. Det är viktigt eftersom vem som helst i praktiken kan fylla i formuläret på sajten. Det är också ett fint stöd att du får kontakt med en handläggare som du kan prata med. Det ger en personlig och trygg känsla.

En del av vinsterna till välgörande ändamål

Compricer försöker göra lite mer än att tjäna pengar på att hjälpa dig jämföra lån. De är sponsorer av bland annat MinStoraDag. MinStoraDag är projektet som har som mål att låta sjuka barn få sina drömmar uppfyllda. När du använder dig av deras tjänst är du alltså med på ett hörn och bidrar till detta viktiga projekt.

Vad säger användare om Compricer?

Det är viktigt att ta en titt på vad andra användare av en jämförande-av-lån-tjänst har att säga om den. En titt på Trustpilots samlade omdömen av Compricer visar att hundratals användarrecensioner har gett Compricer nära 5 stjärnor av 5.

Bland de recensioner av Compricer som finns online finner vi viktiga kommentarer som att Compricers tjänst är snabb och rakt på sak. Folk uppskattar också den personliga hjälpen som handläggaren ger och att detta är utan kostnad.

Bemötandet beskrivs av många som både trevligt och kunnigt. Med klara och enkla besked upplevs en stor trygghet. Det tar inte lång tid att jämföra olika bolag och att komma fram till rätt beslut.

Summering av Compricer recension & omdöme

Compricer kan ses lite som herre på täppan vad gäller jämförande tjänster av lån, försäkringar, el och mer. Sajten är väl etablerad och används dagligen av många svenskar. Omdömen om Compricer från användare är mycket positiva. Det är enkelt att göra en jämförelse av lån genom att använda det online-formulär som finns på hemsidan.

Utan kostnad får man snabbt hjälp av en handläggare och inom kort får man förslag på lån som kan passa. Säkerheten är hög och det är med stort tålamod och vänlighet som handläggarna förklarar vad olika lån innebär och kostar.

Compricer har olika delar på sin hemsida beroende på vad du vill jämföra.

Lån:
Privatån: Compricer.se/privatlan
Bolån: Compricer.se/bolan
Försäkringar:
Bilförsäkring: Compricer.se/bil
Hemförsäkring: Compricer.se/hemforsakring
El:
El avtal: Compricer.se/el

Ställ en fråga

Please enter your comment!
Please enter your name here