Mobilabonnemang för företag

0
Företagsabonnemang för mobil

Som företagare är det viktigt att hålla i pengarna. Det är många företag som gått under på grund av att ägaren eller styrelsen inte kunnat sköta ekonomin ordentligt och överspenderat företagets pengar. Många glömmer av att de har en moms och en skatteskuld att betala varje år och upptäcker att pengarna saknas när dessa skall betalas in. Det är vanligare än vad man tror.

Teckna det bästa företagsabonnemanget för företagare 2019

Något som i princip varje företagare behöver är en mobiltelefon.
Oavsett du driver ett litet eller stort bolag så behöver du kunna vara tillgänglig vart du än befinner dig. Att välja rätt mobilabonnemang kan spara dig både bekymmer, tid och pengar. Undvik budgetabonnemangen om du inte vill bli ståendes utan täckning eller andra typer av problem. Välj någon av de stora aktörerna för att försäkria dig om att allt skall fungera väl. Du bör även undersöka vilket typ av abonnemang som passar just dig. Om du surfar mycket med mobilen kan det vara bra att välja till lite extra surf. 50 mb brukar vara mer än tillräckligt.

Vi har nyligen tecknat nya abonnemang för vårt företag och vi är väldigt nöjda med de abonnemang som Telenor.se har. De kräver ingen bindningstid och schyssta priser tillsammans med jäkligt bra täckning gör att vi är nöjda.
Kika in på hemsidan och se vilket alternativ som passar dig bäst.

Ställ en fråga

Please enter your comment!
Please enter your name here