Samla lån

Om du har flera olika mindre lån så kan det vara värt att undersöka möjligheterna att samla ihop dessa smålån till ett enda, lite större lån. I de allra flesta fall kan du få en lägre ränta om du samlar ihop smålånen till ett enda lån istället. Smålån och krediter har oftast höga räntor och dåliga villkor. Du kan göra det enkelt för dig.
Du kan samla dina lån på Enklare.se och göra om de till ett enda, större lån. Du gör det enkelt genom att fylla i dina uppgifter på hemsidan och får sedan erbjudanden från ett antal olika långivare presenterat för dig. Du väljer själv om du vill acceptera något av de erbjudanden du får. Om du väljer att acceptera något av de erbjudanden du fått så kommer du att ta ett nytt, större lån som sedan används för att betala av alla dina mindre lån och krediter.

Samla dina lån – spara pengar

Som vi nämner ovan i artikeln så får du en betydligt lägre ränta på ditt nya samlingslån och när du betalt av dina smålån och krediter kommer du att få betydligt mer kvar i plånboken varje månad. Det finns betydligt roligare saker att spendera pengar på än onödigt dyra räntekostnader.

Få ännu lägre ränta
För att få ännu lägre ränta så kan du ta med en medsökande när du gör en ansökan om att samla dina lån. Om du kan få till exempel en förälder eller sambo att gå in som medsökande/medansvarig för lånen så blir du en säkrare kund för banken och de kan därmed erbjuda lägre ränta.

Ställ en fråga

Please enter your comment!
Please enter your name here