Rabatt/rea på proteinpulver – spara pengar

0
Rabatt eller rea på proteinpulver

När du skall köpa proteinpulver på nätet så finns det extremt många olika märken och smaker att välja ibland. Idag är nästan alla de olika pulvren som du kan välja på ungefär lika bra. De har i princip samma egenskaper. Hur skall man då tänka när man letar efter ett riktigt bra och gott proteinpulver? Det skall vi gå igenom i denna artikel.

Kasein eller Vassle – bästa proteinpulvret 2019

Först och främst behöver du bestämma dig för om du vill ha vassleprotein eller kaseinprotein. Man kan enkelt säga att vassleprotein är för den som vill bli biffig och kasein är för den som vill bli fit och smal. Detta är på grund av att kaseinprotein tar längre tid på sig för att nå ut i blodet är vassle. Det gör att man håller sig mätt längre och därmed är det enklare med viktnedgång. Kasein funkar också bra för att komplettera sina måltider och därmed äta mindre mat. Casein stavas med ”C” istället för ”K” i engelskan.

Godaste och billigaste proteinet

Vi som driver Ekonomifokus tränar mycket och dricker proteinpulver varje dag.
Vi har testat ett stort antal proteinpulver och vi har hittat våra favoriter.
Gymgrossisten.com har ett riktigt bra paket från Star nutrition där man får en påse kasein och en påse vassle. Det kallas för dag- och nattpaket. Det kostar ca 239 kr och innehåller 1 kg vassle och 750 g kasein.

Gymgrossisten.com är en stor, pålitlig och välbeprövad hemsida där man kan köpa allt inom kost och träning.

Ställ en fråga

Please enter your comment!
Please enter your name here