Juridiskadokument.nu omdöme & recension

Juridiska dokument

Måste du betala en förmögenhet för att få till ett juridiskt korrekt avtal?
Nej, det går alldeles utmärkt att ta hand om detta kostnadseffektivt, och korrekt, med tjänsten Juridiskadokument.nu. Det här är en smidig tjänst på nätet som hjälper dig med färdiga juridiska avtal för olika tillfällen. Det är bara att köpa dokument, ladda ner, fylla i och dra en lättnadens suck.

Vad kan du göra med Juridiskadokument?

Om du behöver ett avtal, till exempel ett inbördes testamente mellan dig och din make eller skriva ett gåvobrev för lös egendom kan du snabbt och enkelt ordna med detta på Juridiskadokument.nu. Leta upp rätt dokument och köp det. Du får en färdig mall tillsammans med instruktioner och sedan är det bara att fylla i. Får du problem med det juridiska eller något annat på vägen är det bara att ringa till supporten, det ingår nämligen rådgivning och support i priset.

Exempel på dokument och avtal som de erbjuder:

Urvalet är varierat och du kommer att finna mallar som är spetsutvecklade för dina behov. Det gör det mycket enkelt att själv skriva ett juridiskt dokument. Du behöver inte gå till en jurist och det blir därmed mycket billigare.

Går det att lita på de juridiska dokumenten?

Det finns ju god anledning till att folk ändå bokar tid hos en jurist för att skriva olika typer av avtal men Juridiska dokument tummar inte på juristkompetensen. Faktum är att det är en jurist, Thorlund Juristbyrå AB, som står bakom dokumenten som finns på sajten.

De har sett till att varje dokument är juridiskt korrekt och dessutom överser de regelbundet alla dokument. Om något i vår lagstiftning skulle förändras kommer det att avspeglas i dokumenten som då uppdateras.

Hur gör man?

När du vill använda dig av Juridiskadokument.nu online för att skriva ett avtal börjar du med att leta fram rätt mall. Du klickar på den och kan sedan köpa. Så snart du har betalat för dokumentet kan du ladda ner det till din dator.

Nu behöver du inte sitta och undra vad du ska fylla i. Det fina med den här tjänsten är att du får instruktioner för varje dokument. Instruktionerna är detaljerade och visar dig precis vad du ska fylla i. Dessutom får du mer information om hur du därefter ska registrera ditt avtal så att det träder i kraft.

När du behöver hjälp

Dokumenten på Juridiska dokument är skapade för att göra det enkelt för dig som privatperson eller företag att skriva avtal av olika slag. Du får vägledning direkt med dokumentet som du laddar ner.

Om du trots detta känner att du behöver vägledning finns den varje dag mellan klockan 9.00 och 14.30 helt gratis. Du kan nämligen ringa Thorlund Juristbyrå och få gratis vägledning.

Vi har testat tjänsten – Vår recension och omdöme

Ett test av Juridiskadokument.nu visar att sajten är mycket lätt att använda. Till att börja med får man tydlig navigation. Man hittar enkelt det dokument man söker. På första sidan finns länkar till de olika kategorierna. Det finns även menyer som visar vägen till mer information när man behöver den.

Om man vet vilket dokument man behöver är det bara att klicka på det och köpa. Det här tar inte mer än några minuter. Man får en säker betalning med Klarna eller Payson. Det betyder att man kan betala med överföring från Klarna-konto, med bank, med kort eller med faktura.

Via mejl får man en länk till dokumentet som man köpt. Dokumentet sparas på datorn och sedan är det bara att fylla i det när det passar.

Ett stort plus är telefonsupporten som är gratis. Frågor som om det verkligen var rätt dokument för avtal mellan två sambos du laddade ner svaras snabbt och lätt via telefon. Om du är osäker på exakt vilket dokument du ska ladda ner för ditt avtal eller om du är osäker på hur du fyller i avtalet kan du nyttja denna hjälp.

Vi tyckte tjänsten fungerade mycket bra och allt gick som utlovat, snabbt och smidigt.

Vad säger de som köpt dokument på Juridiska dokument?

Juridiskadokument.nu får höga betyg av användare och det finns många omdömen om tjänsten online. Inte så konstigt med tanke på att Juridiskadokument idag har över 47 000 kunder som har köpt och laddat ner olika avtal online.

Det är framförallt två saker som står ut när vi ser på användarrecensioner:

  1. Det går snabbt – Det här märker du på en gång. Från det att du hittar rätt dokument till att du köper och laddar ner det går det inte många minuter.
  2. Tjänsten är vänlig – När du har en fråga får du snabbt svar. Du kan kommunicera med email och telefon.

Utöver detta är en vanligt förekommande kommentar att det är så billigt men ändå personligt. Du får den hjälp du behöver utan krångel. Som någon sade:

”Jag trodde aldrig att det kunde vara såhär bekvämt att skriva äktenskapsförord!”

Besök: Juridiskadokument.nu

2 KOMMENTARER

Ställ en fråga

Please enter your comment!
Please enter your name here