MäklarOfferter – Omdöme och recension

Mäklarofferter omdöme och recension

Ska du sälja din bostad? Då kommer du med största sannolikhet att behöva en bra mäklare. Visst är det fullt möjligt att göra alla steg på egen hand, men det är en lång och svår process som kräver sin kunskap. Med hjälp av MäklarOfferter kan du jämföra mäklare mot varandra och på så vis snabbare hitta en som passar dig.

MäklarOfferter är en hemsida som hjälper dig att hitta den bästa mäklaren för din plånbok och för ditt ändamål. Hemsidan är opartisk, vilket betyder att resultaten inte kommer att vara ”planerade” på något vis. Ingen mäklare kommer att presenteras bättre än den andra för att synas mer, utan det är du som kund som själv får avgöra vem du vill anlita. MäklarOfferter är således en jämförelsesajt där fokus ligger på mäklare av hög kvalitet i hela Sverige.

Att jämföra mäklare är idag lika vanligt som att jämföra lån eller jämföra hantverkare inför ett renoveringsprojekt. Fördelarna med att jämföra är många. MäklarOfferter är idag Sveriges tveklöst största sajt och kommer bland annat att kunna hjälpa dig med att;

  • Hitta den bästa mäklaren för dina behov
  • Se till att du får ett riktigt bra försäljningspris
  • Får dig att spara pengar och tid
  • Säkerställer alltid mäklare av hög kvalitet

Vi rekommenderar istället Hittamäklare.se
Det finns flera olika sajter som jämför mäklarna och deras offerter. Vi rekommenderar Hittamäklare.se som inte bara jämför mäklarna utan även erbjuder en topplista och omdömen om mäklarna som tidigare uppdragsgivare lämnat.

Så fungerar Mäklarofferter

Jämförelseprocessen hos MäklarOfferter är mycket enkel att ta sig igenom. På hemsidans startsida hittar du ett formulär som du ska fylla i. Här behöver du börja med att ange vad det är för bostadsform som du vill ha hjälp med. Är det en lägenhet som ska säljas, en villa eller kanske ett fritidshus?

Efter att du har valt bostadsform är det dags att fylla i information om bostaden. Det är bland annat gatuadressen, boytan och antalet rum. Sist fyller du i dina personliga uppgifter och klickar dig därefter vidare genom att skicka in din förfrågan.

När din förfrågan är inskickad är det bara att vänta. MäklarOfferter erbjuder upp till fem stycken offerter per förfrågan. Det betyder att du som användare av sajten kommer att kunna välja mellan flera olika alternativ. Eftersom du inte binder dig till något med din förfrågan kan du själv välja om du vill acceptera någon av offerterna eller om du vill gå vidare utan att välja någon offert alls.

Mäklare av hög kvalitet

Att hitta en riktigt bra mäklare till sin bostadsaffär kan känna som en svår uppgift och om sanningen ska fram så är det också aningen klurigt. Det är lätt att man inte orkar jämföra, ger upp i letandet och bara tar första, bästa mäklare som man kommer över. Det är dock ett misstag som bör och enkelt kan undvikas med hjälp av en jämförelsesajt som denna.

MäklarOfferter lägger ett stort värde i att erbjuda sina kunder det bästa och därför är alla mäklare som är ansluta till sajten kvalitetssäkrade. Det betyder att MäklarOfferter kontrollerar så att mäklarna inte bara är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen, utan att de även har fått bra omdömen och recensioner från tidigare kunder. Sen kan det naturligtvis vara så att du ändå inte känner att någon av de offerter som du får faller dig i smaken, men då har du ändå en större insyn i vilka mäklare som finns och hur priserna kan se ut.

Tjänster

MäklarOfferter vänder sig i första hand till privatpersoner som vill sälja sin bostad, men hemsidan är också anpassad till mäklare som vill få hjälp att få fler försäljningar. Här nedan berättar vi mer om de många tjänster som MäklarOfferter erbjuder.

  • Jämför och hitta bra mäklare i hela Sverige
  • Få tillgång till omdömen, recensioner och betyg från tidigare kunder
  • Få tillgång till statistik om vilka mäklare som har gjort flest försäljningar inom området
  • Tillgång till kontaktuppgifter till mäklare som besvarat din offertförfrågan
  • Matigt utbud av bostadsnyheter och information och råd inför bostadsförsäljningen

Hos MäklarOfferter är det inte bara mindre mäklare som samlas. Här finns även större kedjor och mäklarbyråer som anses vara mycket eftertraktade och populära. Genom att inte bara använda sig av en viss typ av mäklare kan fler människor få användning av tjänsten.

Möjlighet till mäklare i hela Sverige

Till en början kan det se ut som att MäklarOfferter endast vänder sig till personer som vill sälja sin bostad i Stockholm, men så är inte fallet. Längst ner på hemsidan kan du som kund själv välja vilket område i Sverige som du vill hitta mäklare i. Det kan exempelvis vara Göteborg, Växjö, Umeå, Helsingborg eller Västerås. Genom att välja en av orterna längst ner på sajten kan du läsa mer om de mäklare som finns tillgängliga. Du behöver dock inte ta denna väg för att kunna skicka in en förfrågan. Här räcker det med att du skriver in ditt postnummer och MäklarOfferter kommer sedan själv att skicka dina önskemål till lämpliga mäklare som arbetar i ditt område.

Vi rekommenderar istället Hittamäklare.se
Det finns flera olika sajter som jämför mäklarna och deras offerter. Vi rekommenderar Hittamäklare.se som inte bara jämför mäklarna utan även erbjuder en topplista och omdömen om mäklarna som tidigare uppdragsgivare lämnat.

Joakim har studerat fastighetsförmedling på Högskolan i Väst under 3 års tid. Med ca 10 års erfarenhet som fastighetsmäklare vill nu Joakim via sina guider inom bostad förmedla kunskap till läsarna och hjälpa dem att fatta bättre beslut vid köp av ny bostad eller försäljning av befintlig.

Ställ en fråga eller skriv en kommentar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här