Budgivning – hus & lägenhet

Budgivning pågår - regler

Budgivning kallas den process i en bostadsaffär då man skall avgöra vem som är beredd att lägga det högsta budet på en bostad och därmed (i de flesta fall) bli köpare av bostaden.

Det är inte alltid den med högsta budet som får köpa bostaden. Säljaren har nämligen rätt att välja vilken köpare som skall få köpa till slut. I 9 av fall av 10 är det den med högst bud som får köpa, men det kan finnas andra förutsättningar som gör att säljaren väljer någon annan än vinnaren av budgivningen.

Ett vanligt exempel på en sådan förutsättning är att budgivaren som förlorat budgivningen kan flytta in tidigare än den som lagt högsta budet. Det finns många exempel men detta är det vanligaste.

Innan du lägger bud måste du ha ett lånelöfte. På Lånekoll.se kan du, utan att förbinda dig till något, få lånelöfte hos upp till 30 st banker med en enda kostnadsfri ansökan.

”Det är inte alltid den med högst bud som får köpa. Säljaren väljer vem som skall få köpa bostaden”

Regler för budgivning – är bud bindande?

Det är alltid fritt fram att lägga bud på en bostad. Det är till och med fritt fram att lägga bud på flera bostäder samtidigt. Ett bud är inte juridiskt bindande, vilket innebär att man inte är tvungen att köpa bostaden även om man vinner budgivningen.

Vanligtvis fungerar det dock såhär: En eller två dagar efter visningen kontaktar mäklaren alla spekulanter som varit på visningen. Den som vill kan då lägga ett bud på bostaden och de andra spekulanterna meddelas via telefon eller sms vilka bud som hittills kommit in. Som spekulant får man inte veta vilka andra personer som är med i budgivningen men man får veta hur många som deltar i budgivningen och vilka bud som lagts.

Det är fritt fram att bjuda vilken summa man vill men vanligtvis brukar man höja budet med minst 5 000 kr eller mer.

 • Bud är inte bindande.
 • Man får inte veta vilka som är med i budgivningen men man får veta hur många som är med.
 • Man höjer vanligtvis med minst 5 000 kr eller mer.

Ska du sälja din bostad rekommenderar vi att du först jämför mäklarna och deras arvoden på Mäklarofferter.se.

Budgivning pågår

På Hemnet.se kan man se att vissa bostäder är markerade med ”Budgivning pågår”.
I vissa fall kan man se budhistoriken på mäklarens hemsida men ibland visas inga bud alls. När mäklaren inte vill visa buden utåt på sin hemsida beror det i 99% av fallen på att man endast har fått in låga bud. Man vill helt enkelt inte skylta med dåliga/låga bud.

Deadline i budgivningen

Vanligtvis finns ingen deadline i en budgivning. Det är upp till budgivarna och spekulanterna hur lång tid budgivningsprocessen skall pågå. Om det går för långsamt i budgivningen kan däremot mäklaren och säljaren komma överens om att sätta en deadline i budgivningen.

Budgivningens ”vinnare”

Det är inte alltid den med det högsta budet som får köpa bostaden. Säljaren bestämmer vem av budgivarna som får köpa. Till exempel så kan buden vara förenade med olika villkor som gör att säljaren väljer någon annan köpare än den som lade det högsta budet.

Lägsta räntan i lånelöftet

Innan du lägger bud måste du ha ett lånelöfte. Se till att skaffa lånelöfte med lägsta möjliga ränta. På Lånekoll.se gör du en enda ansökan och kan få erbjudande om lånelöfte av upp till 30 st olika banker. Lånekoll har tidigare ordnat 1,09% i ränta åt vissa kunder. Du förbinder dig inte till något när du gör en ansökan hos Lånekoll.se och det är helt gratis.

Planerar du att sälja din bostad?

Hemsidan Mäklarofferter.se hjälper dig att samla in offerter och att jämföra mäklarna som är aktiva i ditt område. Dessa offerter kan du sedan nyttja när du skall välja mäklare samt när du skall förhandla om provisionen/arvodet med den mäklare som du vill anlita.
Det är helt gratis att använda den tjänst som Mäklarofferter.se erbjuder och man förbinder sig inte till något när man gör en ansökan.

57 KOMMENTARER

 1. Hej!

  Vi var med i en budgivning och vann lägenheten. Vid kontraktskrivandet och budförteckningen sa Mäklaren att budgivare 2 ( de som la precis under oss) hade dragit tillbaka alla sina bud pga att de hade blivit tjuriga för att mäklaren hade öppnat för budgivning när säljarna var villiga att acceptera deras bud innan andra visningen. Vi fick en deadline på en dag att matcha deras bud och visning 2 öppnades igen av mäklaren.

  Min fråga är då: Det var mellan oss två parter som gjorde att priset gick upp. Om de då har dragit tillbaka alla sina bud, då landar vi på 70tkr mindre än vad vi gav för lägenheten. Borde vi ha varit mer uppmärksamma och förhandlat med säljarna om att då gå ner till det priset som gällde innan budgivare 2 höjde? Som jag förstod det så blir ju deras bud inte giltiga när de drar tillbaka dem? Då har vi mer eller mindre budat mot oss själva om man läser på budgivningsförteckningen? Det ska tilläggas att mäklaren sa att detta INTE skulle förändra vår situation, men googlar man lite så börjar man fundera..

  Hoppas jag förklarar någorlunda bra

  Mvh

  • Hej Jilo.

   Det där att en budgivare blir sur och ”drar tillbaka” sina bud bara för att jäklas har ju egentligen ingen större betydelse. Med största sannolikhet finns det ändå substans bakom buden. Budgivaren hade säkert köpt ändå för sitt högsta bud om möjligheten givits.
   Men absolut hade du kunnat försöka pruta på priset när du fick höra att den budgivaren drog tillbaka sina bud.
   Då hade du riskerat att inte få köpa bostaden om säljaren blivit trött på dig.
   Säljaren kanske hade vänt sig till den tjurige budgivaren om du hade prutat och sålt till den budgivaren istället. Eller så hade säljaren tröttnat både på dig och den andre budgivaren och gått ut med nya visningstider för eventuella nya spekulanter.

   Innan dess att ett kontrakt är signerat så kan man ALLTID pruta och förhandla om man vill och vågar.

   Mvh admin på Ekonomifokus

 2. Hej!
  Om man nu efter budgivning och man skrivit kontrakt får reda på att säljarna hade med budgivningen att göra/deltog själva, kan man då göra något åt det?
  Läste någon artikel om att säljare hade blivit återbetalningsskyldiga men sen friats i rätten.

  Mvh

  • Hej jose.

   Ja då får man stämma säljaren. Det gäller då att du har ordentliga bevis.

   Mvh admin på EKonomifokus

 3. Hej!

  Jag har inte köpt lägenhet tidigare och undrar över:

  Jag har sparade pengar som räcker (om inte priset stiger för mycket) till lägenheten som är en etta. Ska jag nämna det till mäklaren? Kommer det öka mina chanser?

  Sedan så funderar jag över, skall jag be mäklaren om information om när tex badrummet renoverades, samt intyg på att den renoverades korrekt?
  Jag har hört att det ska finnas någon besiktning, vem är ansvarig över det jag eller säljaren?

  • Hej Rumi.

   1. Nej det spelar ingen roll om du skall köpa kontant eller ta lån.
   Du får ingen fördel av att du skall köpa kontant.

   2. Ja det tycker jag att du skall be om. Det är ditt ansvar att undersöka så att badrummet är renoverat korrekt.
   Om en hantverkarfirma har renoverat badrummet så har du 10 års garanti på badrummet.

   Om det finns en besiktning så kan du ju be mäklaren om att få den. Det är dock ganska ovanligt att lägenheter besiktigas eftersom det främst är badrummet som behöver undersökas.
   Om du kan få ett intyg på att badrummet är renoverat av en hantverkarfirma (som fortfarande finns kvar) så tycker jag inte att en besiktning är nödvändig.
   Undersök bostaden ordentligt istället och ta med någon du känner som är kunnig om du själv inte är det.

   Mvh admin på Ekonomifokus

 4. Hej,

  Finns det möjlighet som mig som vinnare av en budgivningen att få se vilka de andra budgivarna var? Så de är ”riktiga” personer eller så att det inte är säljarens anhöriga som bara trissar upp priset utan avsikt att köpa…

  mvh
  Henrik

  • Hej Henrik.

   Ja som köpare skall du enligt lag få en lista med namn och kontaktuppgifter på de andra budgivarna.

   Mvh admin på Ekonomifokus

  • Hej Nina.

   Nej, endast den som köper bostaden får veta vilka de andra budgivarna är.

   Mvh admin på Ekonomifokus

  • Tips
   1. Mäklarofferter.se - Jämför mäklarna och deras offerter
   2. Lånekoll.se - Jämför räntor på lånelöften för bolån & privatlån

  • Hej!

   Kan säljaren komma överens med mäklaren om att inte vidarebefordra bud som exempelvis är under utgångspriset?

   Med tanken på att det är säljaren som bestämmer över hur budet ska gå till

   • Hej Abbe.

    Ja, mäklaren är inte tvungen att vidarebefordra alla bud om inte säljaren vill det men alla bud måste stå med i budgivningslistan som lämnas till köparen vid kontraktsskrivningen eller tillträdet.

    Mvh admin på Ekonomifokus

  • Hej!
   Vi var på förhandsvisning av en villa. Jag var i kontakt med mäklaren hela tiden och fick information utav honom att budgivning slutar kl 18. Tyvärr kl 18.20 kom ny budgivare. När jag ringde till mäklaren han sa att ver en extra visning och de har bestämt sig att lägga till en summan och att han inte kunde lägga till på webben pga han var upptagen. Har han rätt att göra så?Är det som han sa till oss inte bindande? Det känns att nånting stämmer inte riktigt.

   • Hej Agata.

    Mäklaren har följt reglerna.
    En bostadsaffär är ALDRIG klar förrän köpare och säljare har skrivit kontrakt.
    Innan dess att ett kontrakt är skrivet har säljaren ALLTID rätt att ta emot nya bud.

    Mvh admin på Ekonomifokus

  • Hej kan säljaren höja utgångspriset under budgivningen? Vi har det högsta budet som tillika är utgångspriset men nu vill säljaren öka utgångspriser är detta ok?

   • Hej Stig-Åke.

    Ja. Så länge inget avtal är skrivet med en köpare kan säljaren göra vad han/hon vill.

    Mvh admin på Ekonomifokus

   • Hej Johanna.

    Du har alltid rätt att få budgivningslistan om du köpt en bostad, oavsett hur budgivningen går till.

    Mvh admin på Ekonomifokus

  • Vi är nu med i en budgivning som är ett dödsbo. Det är bara vi och en budgivare till kvar av 6 totalt. Priset har stuckit iväg rejält. Vi har just nu inte det ledande budet. Men skulle det vara ett smart drag och kontakta mäklaren och säga att ägarna inte behöver göra slutstäd + lämna kvar det dom inte vill ha. Kan man öka sina chanser på detta viset tror ni?

   • Hej Orrigen.

    Absolut. Det är en bra ide så det tycker jag att du skall göra.
    Om det endast skiljer några tusenlappar i bud mellan er och den som leder budgivningen så kan en sådan sak ibland vara avgörande.

    Mvh admin på Ekonomifokus

  • Tips
   1. Mäklarofferter.se - Jämför mäklarna och deras offerter
   2. Lånekoll.se - Jämför räntor på lånelöften för bolån & privatlån

  • Hej,
   Har en fråga ang. budgivning.
   Under budgivningen kunde inte få tag på mäklare ( ringde , skickade sms men mäklare svarade inte) förr att lägga bud. Huset blev såld.De skrev på kontraktet omgående med vinnande budgivaren. Finns det något vi kan göra att få rättvisa? Tack

  • En fråga ang utgångspris. Varför lägger personer ut ett utgångspris långt under det de vill ha. Har sett många lägenheter med utgångspris som har fått MÅNGA bud men som inte accepterar högsta bud (2-300.000kr) över utgångspris. Det finns även vissa som tar bort buden och sätter fast pris 400.000kr över. Är inte det ett form av lockpris i början?

   Man bör ju lägga ut sin bostad för det en är ”nöjd” med? Finns det inga regler för hur det borde gå till?

   • Hej Angelika.

    Ja om man medvetet sätter ett alldeles för lågt utgångspris så är det ett lockpris och mäklare kan bli varnade av Fastighetsmäklarinspektionen om de använder lockpriser.
    Det finns ingen gräns för vad som räknas som lockpris men oftast brukar man tala om lockpris när slutpriset är 10-20% högre än utgångspriset eller att utgångspriset är väsentligt lägre än vad säljaren är beredd att sälja för.

    Lockpriser används för att man vill få så många spekulanter som möjligt till visningarna och man hoppas att det i sin tur leder till ett högre slutpris.

    Mvh admin på Ekonomifokus

  • Är det okej att mäklaren tar emot bud innan visning? För mig verkar det inte vara seriöst!
   Har mäklaren ens kontrollerat kundens lånelöfte när kunden inte ens tittat på villan? För mig känns det väldigt oseriöst och ett sett att trissa upp priset! Kan detta ens vara lovligt?

   • Hej Emma.

    Ja mäklaren måste alltid ta emot alla bud och förmedla dom till säljaren.
    Mäklaren kan enkelt kolla upp ett lånelöfte på några minuter via telefon.

    Att det läggs bud innan ordinarie visningar är väldigt vanligt idag och helt enligt reglerna.

    Mvh admin på Ekonomifokus

  • Hej
   Jag har vunnit budgivning och skrivit kontrakt, dock med en besiktningsklausul. Då säljaren uppenbarligen är lite osäker bad hon mäklaren att lägga ut huset på Hemnet igen vilket nu är gjort, buden är redovisade och det står budgivning pågår trots att kontrakt är skrivet. Är det ok att göra så?

   • Hej Lars-Johan.

    Absolut.
    Huset är ju fortfarande ditt om du vill ha det. Det spelar alltså ingen roll om någon annan lägger bud eller är intresserad. Du har första tjing.

    Mvh admin på EKonomifokus

   • Hej mauri.

    Ja, absolut, det är helt okej. Om säljaren vill ha en visning så blir det visning.

    Mvh admin på Ekonomifokus

  • Tips
   1. Mäklarofferter.se - Jämför mäklarna och deras offerter
   2. Lånekoll.se - Jämför räntor på lånelöften för bolån & privatlån

  • Min ex sambo och jag är inte överens om bodelningslikvid och vill undersöka värdet av bostaden på öppen marknad.

   Om vi går ut i öppen försäljning, får jag då buda på min egen lägenhet?
   Om det skulle säljas via offentlig auktion enligt samägandelagen, får jag buda då?

   • Hej Johan.

    Jag tror inte det går att lösa på ett bra sätt tyvärr.
    Jag är inte 110% säker dock.

    Mvh admin på Ekonomifokus

  • Vi försöker sälja vårt hus, det har legat ute i en månad. Vi hade visning för 2v sedan med utdragen budgivning, 5 st som nu vill ha vårt hus, men alla har krav från banken på att de ska sälja sina nuvarande bostäder innan de får skriva på bindande kontrakt. Samtidigt har vi krav från banken på att komma in med kontrakt på försäljning av vårt hus 3v innan tillträde till vårt hus. Hur ska denna ekvation gå ihop? ser många andra hus på hemnet med budgivning där budet är högre än utgångspriset men som ändock ligger kvar vecka efter vecka. Så jag undrar är detta ett nytt fenomen? att folk inte kan få sina hus sålda för att bankerna försvårar det hela för bostadsmarknaden?
   Detta är enormt stressande och man är helt maktlös, vad ska man göra? Känns som att vi bara kan vänta på att någon lyckas sälja och då fortfarande vill ha vårt hus. Men vi kommer inte hinna få kontrakt 3v innan tillträde till vårt nya.

   • Hej Sanna.

    Det är inget nytt fenomen men det blir vanligare när bostadsmarknaden är lite trögare.
    Jag kan inte komma på något som ni kan göra förutom att försöka hitta andra spekulanter som kan köpa ert hus utan försäljningsvillkor.

    Mvh admin på Ekonomifokus

   • Hej Jasmin.

    Ja det kan du absolut göra men förmodligen väljer säljaren den som lade budet först om inga villkor skiljer sig mellan buden.

    Mvh admin på EKonomifokus

  • Hej! Vi har vunnit en budgivning på ett hus dock vill säljaren flytta ut om ett halvår. Om något går sönder under denna period ex: vitvaror vems är ansvaret?

   • Hej Adde.

    Säljaren är ansvarig förutom om det är riktigt gamla vitvaror (gamla vitvaror kan man förvänta sig att de kan gå sönder när som helst).

    Mvh admin på EKonomifokus

   • Hej Isabelle.

    Svar ja.
    Det händer hela tiden och det är helt enligt reglerna.
    En bostadsaffär är inte klar förrän papper (kontrakt) är skrivna.
    Innan dess kan allt hända.

    Mvh admin på EKonomifokus

  • Tips
   1. Mäklarofferter.se - Jämför mäklarna och deras offerter
   2. Lånekoll.se - Jämför räntor på lånelöften för bolån & privatlån

  • Jag var med på en budgivning nyligen.
   Där skulle man gåin via sitt bank ID.

   Öppnen budgivning.

   jag stannade tyvärr för budgivningen tog fart men sen så när det stannade så såg jag att jag hade en möjlighet att höja mitt bud.
   Meddelar mäklaren via mejl att jag vill höja mitt bud men måste dra i lite trådar för att vara säker på om det går.
   Mäklaren bekräftar att jag har tid på mig men säger inte att jag kan skriva in mitt bud utan kan skriva via mejl.

   Mäklaren ringer mig och jag sa att jag väntar på svar men hör av mig vid 11.
   Ringer å bekräfftar att jag kan höja med 10 000 kr .
   Han skulle kolla med säljaren.
   Säljaren säger nej till mitt bud och de har en intressant köpare de vill ha.

   Helt okej för mig.

   Men det som stör mig är att mäklaren skriver inte ut mitt bud.

   Tar inte bort objektet från hemnet samma dag .
   Så i 3 dagar är objektet kvar så det ser ut som att säljaren inte accepterar buded som har legat där i några dagar.

   Jag bara undrar.
   Ska inte mäklaren skriva ut mitt bud som att den var högre så att ingen annan lägger samma bud som mig?

   Min magkänsla säger att det här har inte gått rätt till.

   Man får ju ändå reda på det när allt är klart du man kan kolla slutpriset på hemnet om det blev 10 000 kr mindre.

   Min fråga.

   Har mäklaren gjort fel eller är det bara min hjärna som spelar ett spratt då jag tycker att öppen budgivning ska det vara det tills kontracktet är påskrivet om budet är högre en vad som redan ligger.

   Tack så mycket för ditt svar

   • Hej Karin.

    Nej, mäklaren är inte skyldig att lägga ut ditt bud på nätet.
    Förmodligen har de bara missat att lägga in ditt bud i budgivningen på nätet.
    Det viktiga är att budet registreras i mäklarens budgivningslista. Men att det skall visas upp på nätet finns det inget krav på.

    Mvh admin på Ekonomifokus

    Mvh admin på Ekonomifokus

  • Hej,

   Vi är just nu med i en budgivning där mäklaren meddelat att minimum bud är 10 000 kr. Dvs att vi inte får buda 5000 kr som vi från början önskat. Min fråga är om det är tillåtet från mäklarens sida att säga så?

   Med vänlig hälsning,
   Mona

   • Hej Mona.

    Du får lägga vilket bud du vill enligt lag men om säljaren vill att minsta budet skall vara 10.000 kr och du höjer med 5.000 kr så finns risken att säljaren ogillar dig och väljer bort dig som köpare.

    Mvh admin på EKonomifokus

  • Tips
   1. Mäklarofferter.se - Jämför mäklarna och deras offerter
   2. Lånekoll.se - Jämför räntor på lånelöften för bolån & privatlån

  • Hej, kan vi som ensamma budgivare kräva att mäklaren tar bort ett bud från sin sida och ”budgivning pågår” på hemnet om vi återtar vårt bud? Vi är de enda som lagt bud på huset.
   Vi har alltså lagt ett bud på ett hus som mäklaren registrerat, skrivit ”budgivning pågår” på hemnet och publicerat det aktuella budet på sin sida. Dock har nu säljaren sagt rakt ut att de ”måste ha utgångspriset” och vi valde då att höja budet med 100.000kr upp till utgångspris under förutsättning att det skulle bli affär. Nu är det plötsligt knäpptyst från mäklaren som inte lika lätt att få tag på som innan och det känns som att de bara förhalar för att det ser bättre ut på hemnet med budgivning pågår…

   • Hej Satellit.

    Nej som budgivare kan du inte bestämma över hur mäklaren sköter sin hemsida.

    Mvh admin på EKonomifokus

  • Om budgivare med högst bud drar sej tillbaka, eller om säljaren inte accepterar den budgivaren som köpare, måste då övriga budgivare stå fast vid sina bud? Om endast en budgivare återstår, kan denne då sänka sitt högsta bud eller börjar budgivningen om (med ny visning mm) ?

   • Hej Karin.

    Nej, ingen budgivare behöver stå fast vid sitt bud.
    Om man kommer 2:a i en budgivning och 1:an drar sig ur så kan man förhandla om priset om man vill.
    Man är ALDRIG bunden vid ett bud innan dess att man skrivit kontrakt.
    Innan kontraktet är skrivet så är priset öppet för förhandling.

    Mvh admin på EKonomifokus

   • Hej Karin.

    Svar ja. Det är fritt fram att dra sig ur budgivningen och dra tillbaka sina bud.

    Mvh admin på Ekonomifokus

  • Hur länge kan en budgivning pågå?
   Jag letar efter nytt boende relativt snabbt men har sett att vissa budgivningar pågår 6 månader och är inte klara.
   Hur kan man köpa ett hus snabbt och enkelt?
   Ringa, titta, vill köpa, sätta in pengar närmaste dagarna, flytta inom en månad.
   Låter omöjligt…..

   • Hej Mikael.

    Den kan pågå hur länge som helst egentligen.
    Den pågår tills dess att köpare och säljare är överens om ett bud så att det blir affär.
    När en budgivning legat uppe väldigt länge beror det oftast på att budet är för lågt så att säljaren inte vill acceptera det.

    Om du vill köpa ett hus snabbt och enkelt så får du helt enkelt möta säljaren på den bud-nivå där säljaren är beredd att sälja.
    Om du lägger underbud så kan du räkna med att det kommer ta tid.

    Mvh admin på Ekonomiofkus

  • I mitt fall hoppade de som gav högst bud av varvid min mäklare tvingas kontakta den som hade lagt näst högst bud om vad som skett. (Fanns bara två budgivare). OM jag fattat rätt så blir då det först lägsta bud som står kvar. Jag hoppas på att mäklaren kan få dom att acceptera sitt högsta bud. Annars återstår att starta om med ny visning och då hoppas på att det kommer till fler intressenter. Jag begärde 1.950.000 och det första budet startade på 1.600.000 för att maxa på 2.100.000. Budgivare nummer två hade bjudit 2.000.000 så jag hoppas att detta löser sig då både jag, mäklaren samt kvarvarande budgivare drabbas helt i onödan.

   Skulle gärna se att det fick bli någon form av skadestånd när sådant inträffar – kan tycka att minst 2% av utgångspriset skulle fungera.
   Till sist en fråga. Kan jag vid en omstart låta mäklaren blockera en sådan budgivare och som samtliga svenska mäklare kan ta del av eller skulle det bryta mot den nya datalagstiftningen ifall namn sprids som *icke önskvärda kunder*?

   • Hej Olle.

    Det finns ingen regel som säger att det är ”lägsta bud som står kvar”. Det blir helt enkelt en ny förhandling mellan säljare och köpare.
    Går det så går det. Annars får man ha nya visningar eller köra en helt ny försäljningsprocess.

    Jag tycker också att bud borde vara på något sätt bindande eller att en budgivare får betala någon sorts skadestånd om budgivaren inte står för sina bud.

    Du kan absolut neka/blockera en spekulant från att lägga bud eller komma på visning av din bostad.
    Ibland kan mäklare skicka mail till sina kollegor på andra byråer om det är en spekulant som bär sig illa åt men det är inte så vanligt.
    Att någon spekulant får kalla fötter och drar sig ur brukar dock inte räcka för att bli svartlistad.

    Mvh admin på Ekonomifokus

  • Tips
   1. Mäklarofferter.se - Jämför mäklarna och deras offerter
   2. Lånekoll.se - Jämför räntor på lånelöften för bolån & privatlån

  • Får en budgivare som hoppat av en budgivning komma tillbaka efter 5 dagar, och lägga bud igen?
   Då jag blivit informerad om, från mäklaren, att han bara skulle boka tid med säljaren för kontraktskriving dagen innan.
   Vi var då budgivare med högsta vinnande bud, då de andra två hoppat av.

   • Hej Daniel.

    Ja, så länge inga kontrakt är skrivna så är det fritt fram för alla att lägga bud.
    Det är sedan upp till säljaren om han/hon/de vill acceptera nya bud som kommer in.

    Mvh admin på Ekonomifokus

Ställ en fråga

Please enter your comment!
Please enter your name here